Beställ IDAG Urinprover Salivprover Droganalyser Utbildning

Prisgaranti 1-3 dagar leveranstid Helhetskoncept Kvalitetssäkring


Helhetskoncept

Svenska drog tester AB erbjuder ett helhetskoncept som består av kvalitetssäkrade snabbtester, laboratorieanalyser, kostnadsfri utbildning samt full support av personer med medicinsk bakgrund. Ni behöver inte längre kontakta flera företag för flera olika tjänster, ni har därmed en kontakt för allt. Vi uppdaterar våra snabbtester regelbundet för hinna med utveckling i samhället. Missbruket idag är mycket bredare än förr. För att inte missa missbruket krävs breda multi-tester och även tester för nya droger. Vi erbjuder allt från singelstickor till muggar med 17 olika substanser, utbudet är brett men även aktuellt. Om stickan motförmodan skulle visa fel så betalar vi analysen från vårt laboratorium.

Tack vare modern utrustning, ett omfattande sortiment och specialutbildad personal har Svenska drog tester AB i samarbete med Unilabs möjlighet att utföra verifierade droganalyser för urin och saliv.

Det har lagts stor möda och tyngd på att utbilda kunder då, vi erbjuder utbildningar för hantering av våra snabbtester men det erbjuds även utbildningar kring missbruk. Kundens behov finns alltid i fokus för oss, därför anpassas vi utbildningar efter kundens förutsättningar och behov.

Snabbtester Utbildning & kompetens Ackrediterat laboratorium Support alla dagarSVENSKA DROG TESTER AB

Bolagets har sitt säte i Borlänge, Dalarna. Tanken bakom företaget har sedan första dagen varit att företaget ska leverera drogprover till ett realistiskt pris. Vi på Svenska drog tester AB har utvecklat en modell för att nå en realistisk prisplan, denna modell gör oss till det enda företaget i Sverige som kan garantera sin Prisgaranti. Alla våra produkter är noggrant tillverkade för att dem ska håll hög kvalité. Produkterna från Svenska drog tester AB är godkända enligt europeisk standard. Alla produkter är ISO-certifierade, FDA-certifierade och CE-märkta. Vår målsättning är att distribuera, utbilda och föreläsa i Sveriges alla län. Bolaget har bland annat samarbeten med läkare från Karolinska universitets sjukhuset, biomedicinska analytiker och föreningar som jobbar ideellt med missbruksproblematik. Detta är några organisationer vi jobbar parallellt med för att nå vår målsättning. Svenska drog tester AB erbjuder föreläsningar, utbildningar, kurser, seminarier och informationsmaterial till kunder utan extra kostnad. Bolaget jobbar aktivt med sina kunder som är kommuner, företag, föreningar och laboratorium.

VI ERBJUDER
Doppa, vänta 5 minuter, läs av resultat.