Beställ Drogtester Urintest Salivtest

Billigast - Prisgaranti! 1-3 dagar leveranstid Fri frakt Diskret förpackning

SÅ GÅR DET TILL

När man brukar narkotika utsöndras substanser i kroppen d.v.s. narkotikan lämnar spår i kroppen. Substansen i dem olika drogerna kan upptäckas i blodet men det kan även upptäckas i urin och saliv. För att upptäcka substanser i blodet måste man använda sig av ett laboratorium, detta är dyrt och tidskrävande. Därför är det bra att använda sig av snabbtester. I ett snabbtest kan man upptäcka spår av droger på bara 5 minuter till ett rimligt pris. Snabbtesterna vi har att erbjuda är urintester och salivtester i olika former.

Tillvägagångsättet för urintestet är att man kissar i en ny mugg, helst på morgonen och det första kisset.
1. Ta ut drogtestet från den slutna förpackningen och använd det så snart som möjligt. Ta av locket och doppa stickorna i kisset, i minst 10-15 sekunder. Stickorna ska enbart doppas ned i kisset.
2. Sätt tillbaka locket på testet.
3. Placera testpanelen på en icke-absorberande plan yta, ta tiden och vänta tills den röda linjen/linjerna framträder. Resultatet ska kontrolleras efter 5 minuter. Tolka inte resultatet efter 10 minuter.

Alla våra produkter är noggrant tillverkade för att dem ska håll hög kvalité. Produkterna från Svenska drog tester är godkända enligt europeisk standard. Alla produkter är ISO-certifierade, FDA-certifierade och CE-märkta.

Doppa, vänta 5 minuter, läs av resultat.